در جلد (اول) کتاب حاضر فواید و معایب مکمل ها و غذاهای ورزشی در سه بخش تخصصی پزشکی و عملکردی برای استفاده کاربردی و افزایش آگاهی دانشجویان رشته تربیت بدنی، تغذیه ورزشی و ورزشکاران رشته های مختلف و علاقهمندان به تغذیه ورزشی از جمله مربیان مورد بررسی قرار گرفته است. از این رو در کتاب پیش رو سعی شده است از منابع علمی جدید و مناسب مواد مغذی و مکمل ها در مواقعی که مصرف غذاهای روزمره غیر عملی است یا هنگامی که ورزشکاران به دنبال افزایش عملکرد ورزشی خود هستند یا در مواردی که افراد جهت پیشگیری یا درمان مسائل بالینی از جمله کمبودهای تشخیص داده شده نیاز به مصرف مواد مغذى تحت راهنمایی یک پزشک یا متخصص تغذیه ورزشی دارند پرداخته شود.
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
تربیت بدنی
تربیت بدنی |